YEC Racing Parts 2015

Gepubliceerd op 14-02-2015

Yamaha heeft voor 2015 weer het bekende YEC Racing Parts-programma weer beschikbaar voor de YZF-R1 en YZF-R6. YEC Racing Parts voor de YZF-R1 en R6 worden geleverd in verschillende ronden. De eerstvolgende uitlevering voor de R6 YEC parts zal in maart 2015 zijn, hierna volgen er nog 2 extra uitleverdata namelijk in april en augustus 2015. In april zal de eerste levering van de 2015 R1 YEC parts zijn met in augustus de tweede levering. Vanaf maart zijn er daarom ook weer volop YEC Parts leverbaar bij Hartelman Motoren.

yamaha-racing-parts-now-available-in-europe-29299_1.jpg

Voor de R6 is het YEC Parts programma ten opzichte van 2014 ongewijzigd gebleven. Voor de R1 en R1M is een compleet nieuw YEC Parts programma ontwikkeld.

Brochure YEC Parts 2015 Yamaha R6

YEC Parts is officieel erkende leverancier van race onderdelen voor Yamaha R-serie machines, en het bedrijf heeft een reeks van high-performance YEC Racing Parts ontwikkeld voor de R1 en R6. Het bedrijf is volledig eigendom van Yamaha, waardoor elk YEC Racing deel is ontworpen en geproduceerd om de prestaties van de standaard R1 en R6 voor het racen verbeteren.

YEC Racing Parts worden 'in-house' ontwikkeld, en dit geeft de mogelijkheid om grondig te testen en elke component te evalueren voordat een nieuw model wordt vrijgegeven voor verkoop. YEC Racing Parts worden ontwikkeld met behulp van waardevolle input vanuit de raceteams, zoals uit de fabrieks Yamaha teams.

Neem contact met ons op voor bestellingen, voorraad en leveringen. Of kijk in de webshop.

Terug naar het nieuwsoverzicht